maanantai 20. helmikuuta 2012

Loman tuntua

Ihanaa kun on vihoinkin tää kauan odoteltu loma! Mut nyt kun miettii, niin nykyään kouluvuosikin tuntuu lyhyemmältä kun ennen. Muistan kun ala-asteella aina valiteltiin mite hitaasti viikot meni, mut nyt ne menee ihan sika nopeeseen tahtiin. Tosin, sillä on omat hyvät puolensakin. Pitkästyminen on tätä nykyä vähän vaikeeta, ainakin mulla. :)



Lauantaina tulin himaan siinä neljän maissa. Olin siis ollu yötä Ilpolla Jullen kanssa. Hauskaa oli ja naurua riitti! Ostin perjantaina itelleni herkuiks Makuunista irtsareita ja Sokkarista ison pepsi maxin ja minttusuklaakrokantti levyn. Hyvää oli ja herkut juur ja juur riitti. Leivottiin kanssa yks pellillinen mokkapaloja - nekin meni nopeesti - ja kokattiin vielä tortilloja jollain jauheliha-salsakastike-tomaatti-kurkku-punasipuli täytteellä. Kaikki oli kyllä tosi hyvää. ::D



Loput launataista ja sunnuntai  meni aika rennoissa merkeissä. Enimmäkseen nukuin, luin, datasin koneella ja tarkkailin mun oikeeta silmää, joka oli siis turvonnu vähän tosta silmän alta, sisänurkasta. Se oli ihan punanen ja kipee kun räpäytän silmiä. Onneks meni itestään ohi, eikä ollu mikään tulehdus tai jotain.



Tänään olin sitte Ilpon kanssa. Tarvoin kaupunkiin ja kierreltiin vähän kaupoilla ja ostin uusimman demin ja tällasta. Käveltiin vähän tuolla ns. "syrjäseudullakin" ja napsin pari kuvaa. Ilpo sai tietty paljon hienoi kuvia tolla järkkärillään.... Joku päivä mä vielä vohkin sen siltä!  Tänään kyllä oli hieno sää! Aurinko paistoi - oli vähän liianki kirkasta. :)

 Käveltiin yhteen rantaan. Jää oli ihan lumenpeitossa ja tie vähän luminen, kuten näkyy.

Puu näytti ihan kun spreijatulta, kun yläoksat oli ihan kellertäviä :) 

Pajunkissoja, oli ihanan näköstä <3

Käytiin Ilpon kanssa myös suomalaisessa kirjakaupassa ja sieltä bongasin aleralin 3kpl kirjoja 10 eurolla! Menin tietty heti tutkailemaan valikoimaa ja mukaan lähti kolme pokkaria.  Khaled Hosseinin Tuhat Loistavaa Aurinkoa, Joanne Harrisin Sinisilmä ja Chimamanda Ngozi Adichien Purppuranpunainen Hibiskus. Kaikki vaikuttavat hyviltä ja tosiaan hyvät löydöt ja halvalla! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti