perjantai 16. maaliskuuta 2012

Friday and weekend!

Ihanaa, perjantai! Ussan koe ohi ja tänään pidän kokeisiin luvusta vapaapäivän. Vasta huomenna alkaa suurpänttäys maanantain kemian kokeeseen.
Tänään kävin sitten kaupungilla Jullen, Ilpon ja Rossun kanssa. Oli hauskaa, tytöt on mahtavia! Käytiin Jullen ja Rossun kanssa Hesessä syömässä ja sit taapereltiin Makuuniin, missä Ilpokin liittyi seuraan. Tuli ostettua vähän yli 5 eurolla karkkia, alhasempi oli hinta kun joskus aiemminki ja täl kertaa en ees ostanu kalleinta pussia porukassa, voin olla itestäni ylpee! :D

Jullen käsi se siinä :)
 
Sitte mentiin H&M: ään ja musta tuntuu et siellä vierähti reilut puoltoista tuntia. Oli kyl hauskaa, et ei siinä mitään. Vallattiin alakerrassa, vauvojen vaateosaston takana olevat sovituskopit ja kaikil paitsi Rossulla oli kasa vaatteita ja sit Julle kävi hakemassa mulle ja sille parit farkkutakitki sovitettaviks. Mun ei ihan sopinu mulle, mut Jullelle farkkutakki sopi tosi hyvin. Yritin ottaa kuvaa, mut paska kännykän kamera sano sopimuksensa irti, joten kuvatta jäi.
Ite ostin kahet ihanat sortsit, aurinkolasit ja Sannalle lahjan huomiseks.
 
Ostin nää ihanat banaanishortsit. Ne on söpöt! Ja väristä tulee tietty se banaani nimitys. Todellisuudessa ne on paljon keltasemmat, ei kirkuvankeltaset mut kumminki. Kuva syö värit. Maksoi 7, 95. :)
Näistä ei saa oikeen minkäänlaista käsitystä tossa kuvassa, mut farkkumaista kangasta, vähän pidemmät ku oon sortseissa tottunu, mutta tosi kivat silti. Ja rakastuin noihin taskuihin, kun ne on sellaset vinotaskut, missä voi pitää käsiäkin. Mukavan rennot ja silti siistit. Maksoi 9,95 :)
Sannan lahja. Laatu aika heikko, mut 12 korvisparia ostin sille. H&M: stä tämäkin. Aika persoonaton lahja, mut toivottavasti se tykkää.
Ostin vihdoinkin uudet aurinkolasit. Ite en oikeen tiiä koskaan mitkä mun pärstään sopii ja mitkä ei. Kaverit onneks auttoi valkkaamaan ja tollasiin päädyttiin. Ei noi mitkään ihmeemmät oo, mutta kehtaa käyttää ja hyvä on olla jotkut aurinkolasit kesällekin.
Vielä kuva kaikista ostoksistani. Tyytyväinen olen, vaikka oisin halunnu vielä sellasen parinkympin vaaleanoranssin laukun ja neljäkymppiä maksavan kevättakin, josta on kuva yhessä aiemmassa postauksessa. Mutta äiti on luvannu lähteä kattomaan sitä tässä joku päivä mun kanssa, eli saatan ehkä saada senkin tässä vielä. Toviotaan ainakin. :)

Jaa-a. Huomenna kolmelta sitten Sannan synttäreille ja sunnuntaina ois pakollinen sunnuntaimessu ripariporukan kanssa. Huoh. Joutuu heräämään jo kaheksalta. Karua viikonloppuna!


Ja pitää lukea kemian kokeeseen taas koko viikonloppu, maanantaina koe. Mut onneks jakso vaihtuu perjantaina jes!

Hyviä viikonloppuja kaikille. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti