lauantai 3. maaliskuuta 2012

Lenkkeilyä ja viikonloppua

Perjantaina oli koulussa siis talviurheilupäivä. Se meni ihan mukavasti. Aamulla käveltiin kaks tuntia Shellille ja takaisin. Sitte meillä piti olla luistelua, mut jää oli ihan vetistä ja mureni jos sille laski jalkansa. Maikat sano sitte, että päästään lähtee kotiin puol yheltä vaikka oikeesti koulun piti loppua vasta varttia yli kaks.
No meitä se ei haitannu ja meninki Jullen ja Ilpon kanssa syömään Hesburgeriin, ah se ihana kana-ateria! "Ragesin" Ilpolle ku se söi mun vikat ranskikse murrr (: ja sitte käytii ostamas isot pussit karkkia Makuunista. Harri haki meiät lukion pihalta himaan ja sitä ennen käytiin kirjastolla kattomassa jotain Ilpon kuvisnäyttelyä. Kivaa oli!
Illalla sain vielä päähäni lähtee kävelylle ja siinä se tunti vierähtiki ihan mukavasti kävellessä sellaset ehkä 8km. Mukavaa oli ja huomas samalla kuinka nopeesti aurinko laskeekin kun lenkin alussa se vielä paistoi ihan kunnolla ja lopussa se oli ihan taivaanrannan takana.



Tänäänki oli ihana päivä. Aurinko paistoi ja tuntui ihan keväältä! Musta on ihana herätä viikonloppusin aikasin ilman herätyskelloa ja tajuta et saa vielä nukkua monta tuntia, ilman et on kiire mihinkään. Se on yks parhaista tunteista! :)



Sain tänään luettua ton Tuhat loistavaa aurinkoa. Oli muuten mahtava kirja. Aluks olin vähän epäileväisellä kannalla kirjan suhteen, mut sit se tarina ahmas mut ja oli pakko lukee se mahollisimman nopiaan. Lopussa tapahtu kaikenlaista mitä en ois arvannu, mut onneks loppu oli onnellinen. Ainaki osittain. Mariamin kuolema vaan jäi harmittamaan...




Olin tänään äitin kanssa kaupoilla. Sain kahet uudet legginsit ja uuden mustan topin, kun vanhaan tuli pari reikää helmaan kaikesta siit venyttämisestä. Mul on joku ihme pakko aina kiskoo paitaa helmasta pidemmäks, kun en tykkää liian lyhyistä paidoista, paitti kesällä sellaset löysät ja lyhyet paidat on ihania sortsien kanssa <3



Tänään kävin myös Jullen kanssa Valkkarissa ostamassa Tuplan! Oon niin rakastunu Tuplaan, se on paras patukka mitä löytyy. Sit tultiin meille ja lueskeltiin lehtiä ja menin myöhemmin vielä Jullelle.



Huomenna aion vaan levätä laakereilla. Okei, kai mun pitää vähän alkaa lukee kokeisiinki ku hirvee koerupeama tulossa, mut rakastan viikonloppuja kun saa vaan ottaa niin rennosti... :)


Ilpon ihana laukku <3 osti kirppikseltä 1 eurolla, hyvän kaupan teki! :)

Hyviä viikonlopun jatkoja kaikille ja peukut pystyyn, että lumet sulaa nopeesti ja saadaan vetää sortsit jalkaan! :)

4 kommenttia:

  1. jumankiesus noi on ne mun hirveet farkut :---D sul ne on paljon paremmat..

    ihana toi eka kuva ;)

    VastaaPoista
  2. Ei ne oo järkyt! Ja kiitos, tosi ihana järven jää juu :DD

    VastaaPoista