maanantai 12. maaliskuuta 2012

I was sick, tired too but I decided to stay whit you

Tänään kävin koulun jälkeen vähän shoppailemassa H&M: ssä. Ihan kivalta se Marni- mallisto vaikutti, vaikka itse tutkailin tarkemmin ihan tota "perus"valikoimaa. Enimmäkseen tutkailin takkeja, uusi kevätakki kun oisi hauska saada. Yhden löysinkin, tykkäsin tosi paljon. Oli vähän sellanen trenssitakin tyyppinen, ihanan vaalea. On siitä tuossa alempaa kuvakin, vaikka siinä takki ei oikein näytä juuri siltä miltä se näyttää puettuna päälle. Tiedän kyllä mitä mieltä äiti on siitä, liian vaalea mulle, kun oon vähä sellanen koheltaja et se likaantuis aika helpostil. Mut se vaan on niin ihana! :))

Tossa se takin malli on vähä vääristyny. Päällä se on kiristettynä noilla vöillä vyötäröltä ja se luo siitä sitten sen "trenssimäisen" takin. :)

Ostin myös mustat haaremihousut, ne on uskomattoman mukavat! Niin rennot, löysät, ohuet ja ilmavat! Mukaan lähti myös perus valkonen toppi ja sit puoleen reiteen asti yltävä, mukavan löysä, vähän läpikuultava sinivalkoraitanen toppi. 27 euroa meni, mutta oon tyytyväinen ostoksiin ja aika halvalla kaikki lähti. Tosin hotarissa aika harva vaate on oikeesti kallis.

Yrityksenä on luoda kuvaa siitä topista, henkarilta kun en älynny ottaa kuvaa. Värit kyllä vääristyy luvattoman paljon...


Sovitin myös yllä olevia takkeja, mutta molemmat oli vähän epämukavia, vaikka toi nahkatakki olikin muuten ihana :)
Ei sitte ollukaa paljoakaan aikaa tuolle ostosreissulle, harkat kun alko jo puol viis. Aattelin et vois täs joku päivä mennä seulomaan ne vähän erikoisempia vaatteitakin sisältävät rekit läpi. Tiedä vaikka löytyis jotain kivaa ja itelleen sopivaakin!

2 kommenttia:

  1. Tuo ensimmäisen kuvan takki on kyllä tosi kiva! Ja ajaton, eli voit käyttää vielä monta vuotta ilman että menee pois muodista tai että kyllästyt siihen. Likaantuminen on sitten ihan toinen juttu... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii, vaaleat vaatteet on ihania, mut ne likaantuu ihan liian helposti! Mutta yritän silti saada sen itselleni, äiti suostu ainakin että mennään kattomaan sitä lähemmin tässä joku päivä ja sehän on jo melkeen kun lupaus ostaa se... ::)

      Poista