maanantai 19. maaliskuuta 2012

some days seems to me so bleak

Eilen oli sitten se kemian koe. Tuntu menevän ihan mukavasti, numero tulee ehkä olemaan siinä ysin ja kympin välillä. Toivon kymppiä, koska kasin kevättodistuksen kemian numero jää ysin lopputorkkaan.
Menin suoraan koulusta ostamaan lyijyä 0.5 lyijytäytekynääni varten. Ja sitten kävelin kirjastolle, jossa istuin sellaset 40 minuuttia nenä kirjassa. Lainasin myös kaks Lotta-kirjaa ja yhen Ranskan matkaoppaan.



Saatiin tänään muuten uudet ranskan oppikirjat. Hassusti vaihtui kirjat keskellä vuotta, mutta nää uudet kirjat pysyy meillä sitten ysin loppuun asti. Vähän räiskyvän väriset, mut mun mielestä ne luo kivaa piristystä muuten aika tylsän väristen koulukirjojen joukkoon :)

Tänään ah ihanaa, 10 aamu! Saan tänään kaverilta lainaan myös yhden Lily Allenin vanhan levyn. Hurahdin taas hänen musiikkiinsa ja ihan pakko saada se levy lainaan, että saan ladattua vähän musaa koneelle (=


 Merri Vikin kirjoittamia kirjoja Lotta-nimisestä tytöstä ja hänen elämästään. Lotalle aina sattuu ja tapahtuu, milloin hän pelastaa kuuluisan dekkarikirjailijan vanhan liinan raunioista, milloin saa matikasta ehdot, milloin sotkee itsensä ties mihin juttuihin mukaan. Hauskoja tarinoita ja kirjan lukee nopeasti! Itse pidän valtavasti tästä sarjasta ja kehotan kaikkia humoristisien kirjojen ystäviä kokeilemaan. :)
Kuvassa on "Käytä järkeäsi, Lotta!" ja "Homma hanskassa, Lotta" - kirjat.

Sain tänään luetuksi Agatha Christienin kirjan "Kolmas tyttö". Kirja oli hyvä ja loppuratkaisu yllättävä. Arvoitusdekareista parhaat joita itse olen lukenut ovat olleet nimenomaan Agathan kirjoittamia. Myös tv- sarjat Hercule Poirotista ja neiti Marplesta ovat olleet hyviä. Tällä hetkellä niitä ei tosin tule, mutta kai niitä kohta taas alkaa pyöriä. Hyvää ajanvietettä, erittäin mukavaa päästä itsekin hieman pohdiskelemaan murhan tai huijauksen juonta.

Ajattelin pitää taas vähän laajemman kirjapostauksen tässä lähiaikoina, kunhan saan ensin haalittua kuvia ja materiaalia vähän lisää ja päätettyä mistä aihepiiristä pidän sen postauksen. Varoituksena tulee, että siitä saattaa tulla joko hyvin pitkä ja polveileva selonteko tai sitten vain muutaman rivin raapustus.
Omia kirjoituksiani en nettiin uskalla (ainakaan vielä) julkaista. Kenties joskus.

Ja loppuun pieni mainospuhe blogin puolesta: kiltit ihmiset, jos ette halua ryhtyä lukioiksi niin kommentoikaa silti ja kertokaa parantamisehdotuksia ja kommenteja. Kaikki palaute otetaan kiitollisena vastaan, kunhan se on asiallisessa muodossa. Vastaan kaikkiin kommentteihin ja käyn täällä lähes päivittäin, joten vastauksien pitäis tulla melko pian. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti