lauantai 17. maaliskuuta 2012

Sannan tsydet

Tänään oli sitte Sannan synttärit. Oli hauskaa, kiitos seurasta tytöt!
Söin itteni ihan ähkyyn asti täyteen, mutkun se justokakku oli hyvää, se täytekakku oli hyvää, ne popparit oli hyviä, samoin karkit ja keksit. Oon hirvee possu ku syön aina nii paljon, mut ei voi mitää. Onneks muutki söi enkä joutunu olee nolona :D

Synttäreillä oli vähän niinkun 70-luvun teema. Ite sain tietää sen vasta tänään kaks tuntia ennen lähtöä, joten en ehtinyt siihen hätään mitään keksiä. Vedin vaan ruskean, ohuen villapaitani missä on kultalankaa mukana, päälle, farkut jalkaan ja menoksi. Muilla oli vähän enemmän teemaan sopivaa, mutta Sanna oli tyytyväinen  vaik en ollukaa noudattanu pukukoodia. :)






Alimassa kuvassa näkyy meitin juoma, vihreää boolia. Siis limuversio. Koristeet oli ihan kivat ja kuten yhestä kuvasta näkyy, pelattiin twisteriä yhessä vaiheessa. Loppuillasta ei enää jaksanu venyttäytyä sitä pelaamaan, kun oli tullu syötyä aika runsaasti.

Ulkona oli tänään aika sumuisa ja harmaa ilma. Kun tultiin kotiin ja ylitettiin yks silta niin ei siitä kaiteelta erottanu edes järven rantoja eikä mitään. Ansku höpisi jotain vampyyreista, se kattoo liikaa niitä Twilighteja ja Vampyyrin päiväkirjaa.... :)
 
Huomenna ois sitte se riparimessu. Huoh, joutuu herää jo kaheksalta että ehtii kympiks kirkkoon. Onneks saan Jullesta seuraa!


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti