keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

I can´t wait summer!

Jumpe sentään, sais se kesä tulla jo! Tuolla paistaa aurinko ja näyttää niin ihanalta, on lämmin ja tälleen, mut pelkkää lunta, loskaa ja jäätä. Haluun kunnon kesän, niin et asvaltti näkyy ja voi käyttää sortseja ja toppeja, eikä tarvii enää mitään talvitamineita. Ja kesäloma ois parhaillaan tietty menossa. Vaikka on kouluski kyllä ihan kivaa, sain viimosimmasta äikän kokeestaki 10-! :D

Tänää noi entiset otsahiukset - oon yrittäny jo piiitkään kasvattaa niitä pitkiks - päätti olla mahollisimman ärsyttävät, joten päätin sitte letittää ne tolleen tonne taakse ja laitoin parilla pinnillä kiinni. Ihan kivan näkönen tuli, vaikka en tykkääkään ku puolet hiuksista on tollee littanana mun päätämyöten edestä.




Tossa näkyy vähän mun päivän asuakin. Tollanen h&m:stä oleva raitavillapaita ja onks noi farkut nyt sit vero modasta, ihan varma en oo. Korvikset - joita ei kuvassa näy - on vero modasta. Noista kuvista näkyy vähän juurikasvua, pitäis taas värjätä nää hiukset. Yli kolme kuukautta viime kerrasta. Pitäis sit vaan enää päättää vetelenkö samalla värillä vai otanko tummempaa vai vaaleempaa vai mitä teen... Jos joku keksii jonkun hiusvärin ja/tai uuden hiusmallin mikä sopis mun naamaan nii ehdottakaa ihmeessä. Muutosta kaivataan täällä! :)

2 kommenttia:

  1. Vähänkö hieno toi letti!! :) Harmi, kun en omiin hiuksiini saa...

    VastaaPoista
  2. kiitos! ja ei se mitää, sun hiukset on ihanat ja sopii sulle hyvin :) Tosin onhan noitten värkkääminen aina iha kivaa.

    VastaaPoista