tiistai 10. tammikuuta 2012

Back to school... It was....

Joo. Koulu pyörähti käyntiin taaas maanantaina. Heti kättelyssä kasin aamu ja alkaa matikalla.... Jotenkin latisti vähä tunnelmaa, mut ihan jees oli palata luokkiin. Saipahan ainakin nähä taas pitkäst aikaa kavereita, siis niitä joitten kanssa ei tullu oltua loman aikana.

Tuntuu kyllä että ois menny jo ainaki viikko lomasta. Heti eilen alkoi meinaan taas tanssiharkatki. Nykkäriä puol viidestä puol kuuteen ja kun koulu loppu kolmelta ja meiltä on se viitisen kilsaa tonne tanssistudiolle, niin piti mennä kaupunkiin suoraan koulusta. Sitte harkkojen jälkeen olin Ilonan kanssa ja sekoiltiin kasiin asti kahestaan, vähän niinku aina. ::)
Tänään vähän sama meininki. Kouluu kolmeen - 2h vikana köksää ja tehtiin pitsaa. Oli tosi hyvää! - ja sitte kävin heittämässä laukun himaan ja kiidin 100 metrin päähän Ilonalle ja ooteltiin reilu tunti että Julle ja Rossukin ehti sinne. Sitte tehtiin kaikkee kivaa, mm. muokattiin Ilposta lissu ;) Se oli oikeesti hauskaa! Ne kulmat oli.... jotain järkyttävää. Laittaisin muuten kuvan mut A) en omista sitä himskatin kameraa vielä ja B) must tuntuis et Ilona ei ikinä antais anteeks jos julkaisisin sellasii kuvii netissä :) Eli annetaan olla... Vielä ainakin.
Illal olikin sitten baletti treenit puol seiskasta puol kasiin. Ja nyt istun väsyneenä ja lihakset särkien koneella ja aattelen että vois mennä kahenkymmenen minan pääst kattoo NCIS: n jakson ja sit raahautuu nukkumaan. Väsyttää ihan sikana, vaik tänään oli kympin aamu. Lukeakaan en oo oikeen ehtiny.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti