lauantai 21. tammikuuta 2012

Yökyläilystä

Huhuh! Eilinen - ja tää aamu - oli kyl hauskaa aikaa. ::)
Käytiin pitsalla (mä, Julle, Rossu ja Ilpo) ja käytiin ostaa Makuunista irtsareita. Sit käytiin kaupas ostaa joku viis litraa Pepsi maxia ja käytiin ostaa vähä lisää karkkia Makuunista, kun tuli sellanen olo että ne loppuu kesken yön aikana. Soitin broidin hakee autolla ja sit meninki Ilpolle.
Keilaamas oli hauskaa! Olis kiva jos voisin laittaa sieltä kuvia, mut vaan Ilpon kamera oli mukana ja kuvat tietysti sillä. Voin koittaa myöhemmin jos sen onnistuis lähettää niitä mulle niin pistän sitte tänne.
Julle tietty voitti, mä tulin tokaks, Rossu kolmanneks ja Ilpo vaan parin pointsin päässä Rossusta jos oikein muistan. Oli hauska keilata vikana porukkana keilahallilla niitte "diskovalojen" pyöriessä ja musan huutaessa täysiä mankasta. Hohtokeilaus on kyl ihanaa <3
                                                   

Katottiin yöllä Scary Movie 2 ja Älä pelkää pimeää - kauhuleffa. Molemmat oli hyviä, mut toi Älä pelkää pimeää, loppu ärsyttävästi, koska ei saanu ihan täysin selkoa muuttuko se nainen pahikseks vai yrittiks se vaan hämätä niitä hammaskeijuja. Jos ette oo nähnyy niin kannattaa kattoa! Keskellä yötä tulee tietty paras fiilis kauhuleffaan, mut voi sen päivälläkin kattoa. Ja Scary Moviet on aina hauskoja, eikä ollenkaan pelottavaa kamaa. Paitsi Julle ja Ilpo pelkäs kyl kesällä Scary Movie 4 olevaa pikkupoika zombia. Mä sain loistavat naurut! :DD
                                                    
                                        
                                          


Ai nii! Meil oli eilen kanssa se Luksia päivä. Siel oli kaks kuolettavan ihanaa, maailman söpöimmät pojat! Toisen nimen tiiän, toisen (sen söpöimmän tietty ) nimee en tiiä. Mut sain sentää hetken kuolata niitten perään. Jullelle ja mulle tuli faittia kumpi saa kumman ja tietysti mä saan sen hotimman, sano Julle mitä sano. ;))
Ainut et ne pojat ite ei tiiä täst mitää, mut ei voi mitää.

Vähän kuvia tosta ikkunan läpi ulkoa. Lunta on aika paljon, ainakin auraamattomis kohissa joku about 20 cm ja pihoilla puolen metrin hanget. Ihan kiva ilmaki. Tollane talvinen harmaa. Eilen illalla oli ihanan näköstä siinä kaheksan ja kymmenen tienoilla illalla. :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti