tiistai 17. tammikuuta 2012

Todellaki jäätävä päivä!

Ei ehkä ilmaltaan, mut laadultaan todellakin.
Ei siinä mitään, koulu meni ihan rennosti ja kohtalaisissa merkeissä, mutta ootas vaan kun tuun kotiovelle - multahan unohtu aamulla avaimet! Soitin heti toisen veljen kännykkään ja kysyin missä se on ja mikä ihana ja toivottu vastaus se pyöri kaupungilla kavereittensa kanssa. Toinen veli on Helsingissä omien kavereittensa kanssa, joten sille oli turha soittaa. Sitte soitin mutsille joka oli vielä työpaikalla ja se ilmotti käyvänsä nopiaan kaupassa, että tulee sitte avaamaan mulle oven.
Mä istuin sitte puol tuntia ulkona meiän portailla ja manasin omaa tyhmyyttäni ja muitten tylsää tapaa liehua ties missä (ite en tietenkään koskaan liehu yhtään missään :)) ja takalisto oli ihan kohmeessa kun veli tuli kotiin ja aukaisi mulle armollisesti ton kirotun etuoven.

Nyt pitäis alkaa pikkuhiljaa hipsiä eteiseen, äiti lupas heittää mut Ilpolle ja sieltä mun pitääkin suunnistaa harkkoihin aika pian. Ehitään kyllä onneks käydä pikasesti H&M: ssä, kun Ilpo on rakastunu johonki siniseen pikkulaukkuun.... Oha se ihan ok se laukku, mutta sellanen sähkönsininen..... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti