maanantai 23. tammikuuta 2012

Monday -the day what I usually don´t wait

Joo-o. Maanantai. Yleensä viikon karmaisevin päivä. Tää maanantai oli vähän sitä perussettiä, paitti ranskan tunneilla oli hyvinkin hauskaa. Jotenkin aina kun astuu ranskan luokkaan nii mieliala kohoo ja kaks tuntii kiitää sairaan nopeesti ohi. Ehkä se johtuu siitä, että höpötetään tunneilla vähän sitä sun tätä ja maikka on mahtava ja huumorintajunen ja päästää todella usein etuajassal. Kiitusta Mosse :D

Kävelin tänään yksin kotiin, koska Ilpo meni suoraan kapeen harkkoihinsa. Yleensä yksin käveleminen on tylsää, mutta tällä kertaa oli ihan kivaa vaan taapertaa hiljaa himaan. Napsasin pari kuvaa yheltä mettätaipaleelta. Hyvin lumista täällä, kuten näkyy.





Illalla oli treenit. Hauskaa oli, harjoteltiin improvisaatioiden tekemistä. Se oli vähän vaikeeta kun aluksi ei oikeen ollu ideoita ja lopussa ideat alko loppua, mutta sai ainakin hyvät naurut. Pääsin myös "lentämään" eli porukasta joku huusi "lentää" ja muut ryntäs ottamaan kiinni ja nostamaan ylös vaakasuorana. Se oli hauskaa - ja samalla vähän jännää, koska ei voinu olla koskaan varma ehtiikö muut tulla paikalle ennen kun kallistuu kumoon. :)

Huomenna ah niin ihana kympin aamu <3 Jotenkin vaan tykkään noista tiistai aamuista ;)


                                          Todellakin ahkeraa opiskelua.... :)


                                                 Jotain sulosia kuvia kalenteristani <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti