tiistai 17. tammikuuta 2012

Spontaania Shoppailua

Lähin Ilpolle ja ehittiin sellanen 45 minaa shoppailla, enenn kun mä suunnistin harkkoihin.
Ostin yhen ihanan paidan ja yhen ihanan villatakin. Jäin kuolaamaan kahen paidan perään ja samoin pari laukkua olis houkutellu. Otin pari kuvaa niist vaatteista. Laatu on aika huono, kännykän kameralla kun yritän sinnitellä. Odotan jo heinäkuun loppua jolloin saan oikeen kameran, riparilahjaks faijalta ;)


Tossa on se villatakki jonka ostin H&M: stä. Se oli alennuksessa joten sain sen peräti 7eurolla. Sen väri vähän vääristyy tossa, mutta tollanen se suunnilleen on. Se on ihana, vaikka siinä onki mukana aitoa villaa, mikä kutittaa mua vähän, mur pitkähihanen alle ja menoks! :)
 Kivan näkönen villapaita (H&M) edestä, mut karvas totuus paljastuu....


.... selästä hyvinkin jännä ja ei mun tyylinen todellakaan! Sain lievät naurut kun näin ton taka osan kaupassa. :)

 Rakastuin tähän, mut en ostanu, koska rahat ei ois riittäny kaikkeen. Ja mul on jo samantyylinen, valkosena ja ilman noita resoriosuuksia ja vähän eri kuviointi ja paksumpaa lankaa....
Tää oli ihana! Kuten alemmas kuvas yritän havainnollistaa, paita on läpikuultava ja itse rakastuin tähän oitis. Mutsi saattaa ehkä ostaa sen mulle, pidetään peukkuja että ostaa.


Tää on sitten se ihana villapaita, jonka ostin sen villatakin lisäksi. Tässä parasta on piitkät hihat, mukavan rento ja löysä olemus ja toi ihana kullan kimmellys. Mukava pikku piristys talven ankeuteen. :)
Tää ja yllä olevat kaks muuta paitaa on Lindexistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti