maanantai 30. tammikuuta 2012

Vaatekaapin Top 10

Katoin eilen illalla ruutu.fistä ohjelman, jossa eri vaatesuunnitelijat, muotilehtien toimittajat, valokuvaajat ja muu samantyylinen porukka, listas Top 10 vaatekaapin sisällön. Ite yllätyin osasta vähän, koska osa on niin perus juttuja, ettei tuu ajatteleeks, että ne todella kuuluu välttämättöminä vaatekaappiin. :)

10. Punainen huulipuna

Itse en omistan tällä hetkellä punaista huulipunaa, mutta kovan työn alla on löytää ittelleni täydellisesti sopiva. En ikinä käyttäis kirkkaan ja räiskyvän punaista, enkä varmaan oranssinpunertavaakaan. Ehkä sellanen hillitty, vähän mattapintanen ja vaaleahko, mutta silti edelleen selvästi punanen, sopis mun luonteelle ja naamaan. :)      

9. Minihame


Minihame tai parikin löytyy omastakin kaapista, mutta käyttöä niille ei vielä niin paljoa löydykkään. En tunne itteäni hirveeksikään hameihmiseksi. Tosin, vielä saattaa tulla sekin hetki että hameet tuntuu omalta jutulta, mut tämän hetken hameet on ostettu yheks osaks jotain vähän juhlavampaa asua.


8. Fedora-hattu


Tuttu varmaan jokaselle, ainakin vanhoista leffoista ja muista. Ite en oo oikeen koskaan tullu ajatelleeks hattuja. Koko sana kuullostaa mun korvaan vähän jotenki vanhoolliselta. Mut jotkut hatut on kyllä kivoja ja täällä maailman kolkassa ei useinkaan nää ihmisillä mitään Fedora-hattuja päässä. Ihan kiva kapistus, vaikka perus musta näyttää ehkä vähän tylsähköltä omaan silmään. :)


7.  Rintaliivit


Jokaiselle naiselle tuttu asia, oikeestaan pakollinen osa sitä vaatekaappia. Ohjelmassa teroitettiin, että on tärkeetä löytää juur itselleen sopivat liivit. Mukavuus ja tuki on tärkeintä, sen jälkeen vasta ne ulkoiset tekijät. Jos löytää unelmaliivinsä niin kannattaa ostaa kerralla useampikin, koska niitä ei välttämättä enää ihan heti löydä.


6. Trenssitakki


Trenssitakki. Iteltäni ei tällasta löydy, mutta ois kyllä ihana tollanen omistaa. Jotenkin omaan mieleen tulee sellanen rento, maskuliininen, mut silti naisellinen, itsevarma ja vahva persoona. Ite nyt en ole oikeestaan mitään noista, mutta ensivaikutelma on aika vahva, ainakin itelleni. :)


5. Piikkikorot


Tällä hetkellä uupuu omasta kaapita, mutta ei hätiä mitiä. Kuhan tosta lumet alkaa sulaa niin meikä hommaa parit kivat korkkarit ja vetelee niillä eteenpäin. Piikkikorot haluun ainakin kahet, varmaan perus mustat ja sit jotkut toiset. Kiilakorollisetkin ois kivat, jotenkin vähän tukevamman tuntuset aina.


4. Valkoinen t-paita


Tääkin tuli yllätyksenä. Perus valkonen t-paita Top 10- listassa? Tosin, kun aattelee, niin onhan se se yks perusvaate sieltä kaapista.


3. Aurinkolasit


 Perinteiset mustat siellä mainittiin, mut ite tykkään enemmän tollasista ruskeelinssisistä. Mieluiten vielä alareunasta vaaleemat ja sit väri tummuu mitä ylemmäs mennään. Noi kukalliset sangat ei oo niinkään omaa tyyliäni, mut linssit niissä on oikeenlaiset. :)

2. Pikkumusta



Pikkumusta on todellinen klassikko. Silti siitäkin saa omanlaisen ja persoonallisen tosi helposti. Omat korut, laukku, ehkä joku vyö tai huivi, muuttaa jo koko mekon. Tietysti on monen mallisia pikkumustia. Ite tykkään tosta ihan perinteisestä jo tosi paljon. Yksinkertainen, simppeli ja silti kaunis. Itekkin omistan pikkumustan, en ihan tota perus kylläkään. :)



1. Farkut

Oi,oi,oi! Ne aina yhtä ihanat ja mukavat farkut. Yllätyin kun ohjelmassa farkut pääty ykkösiks top 10 listalla. Ei ihan heti tulis omaan mieleen. Mutta olen kyllä ite mielistyny farkkuihin. Ne on mukavat, siistit, sopivat moniin tilanteisiin ja silti sopivan rennot. Tietty materiaalilla ja merkillä on jotain merkitystä. Samoin hinnalla ja laadulla, mut jos löytää parit kunnon farkut niin niillä pärjää jo toosi pitkälle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti