keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Keskiviikko kaupungilla - perjantaita odotellessa :)

Koulu meni miten meni. Sen verran sanon, että bändikurssilla oli tällä kertaa paljon kivempaa. Suhtautu jotenki rennommin siihe muuhunki porukkaan ja käytiin vähän paremmin läpi niitä jo alotettuja biisejä ja otettii yks biisi lisää. Vois harkita jatkavansa tota ysilläkin, siis ehkä.

Jotenki täl viikolla tullu oltuu kaupungilla. Maanantaina olin harkoissa - harkka paikka sijaitsee kaupungissa, lukion takana. Tiistaina olin shoppailemassa Ilpon kanssa ja harkoissa. Tänään olin shoppailemassa Jullen, Rossun ja Ilpon kanssa. Käytiin kans juomas pirtelöt Mäkissä ja mä ostin ranskikset jotka katos sen sileän tien ja nopeesti! :)
En ostanu muuta kun yhen Tuplan (oon jotenki heikkona niihin nykyää), ne safkat Mäkistä ja yhen luomiväripaletin Seppälästä. Laadusta en tiiä, mutta sain  sen halvalla ja värit oli kivat, joten päätin koeilla. Ei se hinta kuitenkaan aina sanele laatua. Kuvaa (edes sitä heikkolaatusta) en voi laittaa, koska paletti unohtu Jullen laukkuun joten saan sen vasta huomenna koulussa takasin. Unohan aina jotain Jullen laukkuun.

Perjantaita odotellessa pitää sinnitellä vielä huominen. Perjantaina on siis meiän koulun 8- luokkien Luksia- päivä, eli mennään tutustuu noihin tän kaupungin amiksiin. Kouluu kestää vaan yhteen ja sen jälkee mennään suoraan kaupunkiin pitsalle kavereitten kaa. Sitte mennään siin kaheksan maissa keilaamaan hallille tunniks tai kaheks ja sieltä yöks Ilpolle. Ihania aikoja siis tiedossa <3

2 kommenttia:

  1. kiva blogi, enemmä kuvii vaa !

    http://dreameverywhere.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Ja kuvia tulee, heti kun saan rippilahjaks kameran eli tos kesän lopulla... Kännykäl koitan ottaa aina kuvia, mut laatu on huonoo. :)

    VastaaPoista